Diposting pada

Beyond the Edge

Tahun: Durasi: 101 MenitDilihat: 97 views
5 voting, rata-rata 6,3 dari 10

Nonton Bioskop Online – kami menyangkah film Beyond The Edge ini merupakan film Hollywood. Melihatkan pada poster film ini tanpa melihat terlebih dahulu trailernya membuatkan kami tergerak hati untuk menonton Film Beyond The Edge.
Perlu diingatkan film ini sebenarnya adalah film fiksyen Rusia dan tiada kaitan dengan filem Beyond The Edge terdahulu. Jujur kami katakan terdapat berbagai kelemahan film ini yang sekaligus menjatuhkan reputasinya. Malah ranking di IMDb juga hanya mendapat 4.6 daripada 10 markah. Antara kelemahan film ini adalah jalan ceritanya yang agak keliru.

Barangkali kerana telah dialihkan bahasanya membuatkan film ini sedikit mengelirukan. Seterusnya adalah dari segi grafik dan kemampuam sebenar film ini. Kami percaya sepatutnya dengan jalan cerita yang sebegitu, elemen ‘kuasa’ yang dimiliki oleh watak – watak dalam Beyond The Edge boleh menjadi sumber kekuatan film. Namun, sangkaaan kami meleset karna seperti sebuah fantasi kanak -kanak! Malah ada ketikanya kami hampir terlelap menonton film ini.

Nonton Bioskop

Mengisahkan mengenai Michael seorang ‘gambler’ yang hebat dan sering kali memperdayakan ramai pemain di kasino mewah Europe. Perancangannya yang selama berbulan itu akhirnya terbongkar apabila seorang pemain misteri yang mempunyai kebolehan menukar telah mengalahkan Michael dan menyebabkan dirinya ditangkap.

kerana itu, Michael harus membayar sejumlah uang yang besar dalam masa seminggu. Untuk menyelesaikan masalah tersebut, Michale telah mengumpulkan beberapa orang individu yang mempunyai kuasa supernatural untuk membantunya menyelesaikan masalah. Namun begitu, dalam pengakhirnya mereka terperangkap dalam satu masalah yang besar hingga memaksa pengorbanan dilakukan bagi menyelamatkan salah seorang dari pada mereka.
Beyond The Edge telah diarahkan oleh Aleksandr Boguslavskiy dan Francesco Cinquemani serta dilakonkan Lyubov Aksyonova, Anastasiya Anikhovskaya, Sergey Astakhov dan Antonio Banderas.

 

Pemain: , , , , ,
Direksi: ,
Negara:
Rilis:
Bahasa: Pусский

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *